GroupsWorking at

New 2

Maar ik moet je uitleggen hoe al dit verkeerde idee van het aan de kaak stellen van plezier en het prijzen van pijn is ontstaan en ik zal je een volledig verslag van het systeem geven en de feitelijke leringen van de grote ontdekkingsreiziger van de waarheid, de meester-bouwer van de mens, uiteenzetten. geluk.

Niemand wijst plezier af, houdt er niet van of vermijdt het zelf, omdat het plezier is, maar omdat degenen die niet weten hoe ze plezier moeten nastreven rationeel geconfronteerd worden met gevolgen die buitengewoon pijnlijk zijn. Evenmin is er weer iemand die van zichzelf houdt, ernaar streeft of ernaar verlangt pijn te krijgen, omdat het pijn is, maar omdat er zich af en toe omstandigheden voordoen waarin zwoegen en pijn hem veel plezier kunnen bezorgen.

Om een triviaal voorbeeld te nemen: wie van ons onderneemt ooit moeizame lichaamsbeweging, behalve om er enig voordeel uit te halen? Maar wie heeft het recht om fouten te vinden bij een man die ervoor kiest om te genieten van een plezier dat geen vervelende gevolgen heeft, of iemand die pijn vermijdt die geen resulterend genot oplevert?

Contact

Weesperzijde 144
1091 ET, Amsterdam Nederland

info@weesper.amsterdam
020-3330440

Opening hours

7 dagen per week geopend,
van 10:00u – 24:00u

Follow us


© 2020 In beheer van Restaurant Company Europe - RCE.EU